VIDA DEL MOVIMENT Trobada d’inici de curs dels EMD del Sector H de Barcelona

Categoría: Newsletter

El passat dia 16 d’octubre es va celebrar la trobada d’inici de curs dels Equips del Sector H de Barcelona al convent de les Germanes Hospitalàries de la Santa Creu de Barcelona. Els responsables de Sector ens van presentar el tema d’enguany, “Matrimoni cristià: Ferment de renovació de la família i de la societat”, i els temes presentats en la trobada d’obertura de curs que es va celebrar el primer cap de setmana d’octubre.

Agraïm a Mn. Marc Labori, secretari del Cardenal de Barcelona i consiliari d’un dels equips de Barcelona, que hagi volgut compartir aquesta jornada amb nosaltres i oferir-nos una xerrada sobre l’Encíclica del papa Francesc “Fratelli Tutti”, que ens convida a la fraternitat i l’amistat social. Ens anima a sortir de nosaltres mateixos, de la nostra família i llaços més propers i obrir-nos als altres. A ser societats obertes que acollim i que integrem a tots i a construir una societat on la caritat està unida al compromís amb la veritat, on cuidem la fragilitat des de la tendresa, l’amabilitat, el diàleg i l’amistat social. Tots són conceptes que ens converteixen en artesans de la pau. Acabada la seva exposició ens convida a posar en comú els nostres dubtes i reflexions.

Després, entre tots ens repartim les diferents monicions, lectures i pregàries per a la celebració de l’Eucaristia en el mateix espai i ens vam acomiadar fins a la Trobada de Nadal, el proper dissabte 18 de desembre.

Xus Batlle i Montserrat Casanovas
EMD Badalona 6

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.

 

Información sobre protección de datos

Responsable: EMD CATALUNYA I MENORCA

Fin del tratamiento: Controlar el spam, gestión de comentarios.
Legitimación: Tu consentimiento.
Comunicación de los datos: No se comunicarán los datos a terceros salvo por obligación legal.
Derechos: Acceso, rectificación, portabilidad, olvido.
Información adicional: Más información en nuestra Política de privacidad.