VEU DELS EQUIPS: Recés virtual a Menorca

Categoría: Newsletter

El diumenge 7 de febrer de 2021 ens vam trobar, en línia, els equips Ciutadella 8 i Ciutadella 16 per a fer el recés anual. Tal com he comentat, la trobada va ser en línia a causa del nivell 4 de la crisis sanitària.
Primer de tot vam demanar al consiliari de l’Equip C 16 que ens aportés una reflexió sobre la conversió, ja que estem a punt d’entrar en el temps de Quaresma.
La reflexió, molt ben estructurada, tenia unes pautes imprescindibles si ens volem mantenir en la nostra opció com a cristians i són les següents:
– La pregària: “hem d’entrar en el ritme del temps de Déu”
– El discerniment: identificar les nostres temptacions, les infidelitats
– La conversió: “fins que no descobrim que ens hem d’abandonar a les mans de Déu no podrem viure una autentica conversió”.
Cada participant (11 en total) va començar primer la sessió amb una pregària sobre les benaurances de la Quaresma, després cada parella va expressar la seva reflexió amb molta sinceritat i senzillesa de cor, i al final vàrem resar tots junts a la Verge Maria, la nostra protectora.
Personalment, com a responsables de l’Equip C 8, pensem que ha estat una bona idea fer el recés en línia, ja que si no es podia fer presencialment, hem aprofitat els mitjans tècnics que tenim a l’abast per fer possible aquesta trobada.

Bel Marquès i Joan Mercadal
Responsables de l’EMD Ciutadella 8 (Menorca)

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.

 

Información sobre protección de datos

Responsable: EMD CATALUNYA I MENORCA

Fin del tratamiento: Controlar el spam, gestión de comentarios.
Legitimación: Tu consentimiento.
Comunicación de los datos: No se comunicarán los datos a terceros salvo por obligación legal.
Derechos: Acceso, rectificación, portabilidad, olvido.
Información adicional: Más información en nuestra Política de privacidad.