VEU DE LEQUIP RESPONSABLE

Categoría: Newsletter

Hola!
Com ja us hem anat explicant en anteriors articles, els nous temps requereixen nous mitjans de comunicació i, aprofitant que ja estem força entrenats en això de les noves tecnologies, ens ha semblat adient fer un canvi en la Revista. A partir d’ara us enviarem periòdicament un butlletí d’informació (newsletter) i a final de curs editarem una revista, en paper, molt més complerta, que sigui un recull de tot el que hem viscut durant el curs, amb més fotos, més color, més col·laboracions…, que anirà construint la memòria de la nostra història del Equips a Catalunya-Menorca.
Què es això de la newsletter?
Molts de vosaltres segur que ja ho sabeu, però per a qui no ho sàpiga ho expliquem una mica.
Una newsletter és una publicació digital que es distribueix a través del correu electrònic o el whatsapp i que conté diferents articles, informació, enllaços… Normalment només veurem el principi de l’article, o un resum, que ens donarà una idea del que llegirem. Si ens interessa, podem clicar a “llegir més”, i sinó ens podem quedar només amb la informació més essencial.
Volem que aquesta comunicació sigui de tots nosaltres i que tots hi participem, perquè es tracta de que la revista reculli la vida de la nostra regió. Per això, hem pensat que seria bo que cada equip escrigui un article de la seva història, de les seves vivències, del que els han aportat els Equips a la seva vida, un escrit per compartir una alegria…, que cada equip decideixi què compartir amb la resta.
Hem de recordar que tots nosaltres formem una gran família i les famílies es comuniquen, s’expliquen coses els uns als altres i tothom hi participa. Hem de fer un petit esforç i canviar la manera que tenim de veure la nostra revista. Fins ara, gairebé sempre, els responsables de sector escrivien un article sobre les activitats del seu sector, i poques vegades, els membres dels equips, ens enviaven articles. Pensem que estaria bé que això canviés una mica, els responsables continuaran fent la seva feina, però la resta dels equipistes, animeu-vos a participar-hi.
Ens agradaria publicar, cada mes, un article d’un equip diferent. Ajudeu-nos a conèixer-vos una mica més a tots, perquè ja sabeu que el que no es coneix no es pot estimar, i volem estimar-vos molt! Que ens estimem molt!
Hi haurà seccions fixes i altres que aniran canviant en funció del moment de l’any, de les celebracions que hi hagi…
Només dir-vos que estem treballant per a tots vosaltres, i esperem la col·laboració de tothom!

Agustín Labrador i Victoria García
Responsables dels EMD de Catalunya i Menorca

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.

 

Información sobre protección de datos

Responsable: EMD CATALUNYA I MENORCA

Fin del tratamiento: Controlar el spam, gestión de comentarios.
Legitimación: Tu consentimiento.
Comunicación de los datos: No se comunicarán los datos a terceros salvo por obligación legal.
Derechos: Acceso, rectificación, portabilidad, olvido.
Información adicional: Más información en nuestra Política de privacidad.