VEU DELS EQUIPS

Categoría: Newsletter

Avui, 7 de febrer, l’Equip C 16, ha viscut el recés de cada any, d’una manera ben especial. La situació sanitària que vivim a Menorca (fase 4) ens ha obligat a trobar altres vies de comunicació i relació. L’opció escollida ha estat mitjançant un enllaç de Google Meet. Hem estat 9 parelles i els dos consiliaris. El tema de la trobada ha estat: conversió i missió. El material, elaborat pel consiliari Bosco Martí, ens va arribar a cada matrimoni dos dies abans de la trobada i així, cadascú s’ha organitzat per treballar-lo en profunditat, compartir-ho en parella i ja finalment, fer una aportació breu en el moment del recés virtual. Hem començat amb una pregària visualitzada a la pantalla sobre les Benaurances. Després ens hem anat presentant i hem compartit la reflexió personal.

El tema convidava a parlar dels deserts que vivim, de les pors i moments de foscors que sentim. Les paraules que hem compartit estaven ben encertades amb els moments de pandèmia i confinament parcial que vivim. També hem ressaltat les pautes que ens proposa Jesús, com són la pregària, el discerniment i la conversió. Quan la pregària es converteix en hàbit, ens apropa a la Paraula de Déu. Un cop interioritzada aquesta Paraula, podem descobrir com Jesús ens convida a la conversió i a ser missioners i testimonis de l’Esperit. És quan sentim que Ell habita en nosaltres, quan Ell és el nostre diàleg més íntim, quan confiem la nostra essència a les seves mans.

L’experiència ha estat ben polida, gratificant i íntima. Entre tots hem agraït el clima de sinceritat que hi ha hagut, l’autenticitat de cada parella ha estat molt enriquidora i el respecte del torn de paraula ho ha posat fàcil. Ha estat tot un repte, que hem valorat molt positivament. Veure’ns el somriure, ha estat tot un plaer, que avui per avui, enyorem molt!

Rosa Jofre Guasch i Fel Pons Pons
Responsables de l’EMD Ciutadella 16 (Menorca)

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.

 

Información sobre protección de datos

Responsable: EMD CATALUNYA I MENORCA

Fin del tratamiento: Controlar el spam, gestión de comentarios.
Legitimación: Tu consentimiento.
Comunicación de los datos: No se comunicarán los datos a terceros salvo por obligación legal.
Derechos: Acceso, rectificación, portabilidad, olvido.
Información adicional: Más información en nuestra Política de privacidad.