VIDA DEL MOVIMENT: Visita pastoral del bisbe de Menorca a la Parròquia de Sant Esteve de Ciutadella

Categoría: Newsletter, Testimonis

El mes de desembre passat, el bisbe de Menorca, Francesc Conesa, duia a terme la visita pastoral a la nostra Parròquia de Sant Esteve de Ciutadella de Menorca. Concretament dissabte dia 11 de desembre érem convocats els matrimonis dels diversos equips que formem part dels EMD per fer una estona de conversa i de canvi d’impressions.

Donava gust veure el grup de parelles que ens vam aplegar. Cadascú anava comentant la trajectòria del seu equip, les parelles integrants i el consiliari, de quina manera ens ajuda l’equip a afrontar els fets de la vida, quines són les inquietuds que vivim en aquests moments, el que ens aporta el Moviment, com ens fan créixer les responsabilitats que assumim, de quina manera ens esperona el pare Caffarel, la riquesa que representen els punts d’esforç … Va esdevenir un diàleg distès i ric. I el bisbe comentava, per la seva part, la riquesa que suposa un moviment com els EMD per a la diòcesi, amb molts matrimonis compromesos en altres àmbits.

Es respirava molt agraïment als EMD per part de tothom. I amb estima recordàvem aquells consiliaris i parelles que des de sempre s’han estimat el Moviment i han sembrat molt bones llavors perquè avui puguem ser tants els matrimonis compromesos amb els EMD a la nostra parròquia.

Els EMD, constatàvem tots, és una eina molt vàlida. Ens ajuda a créixer i a cuidar la nostra espiritualitat, i açò sempre és bo.

Carlos Moll i Vicky Mascaró
Responsables del Sector de Menorca B

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.

 

Información sobre protección de datos

Responsable: EMD CATALUNYA I MENORCA

Fin del tratamiento: Controlar el spam, gestión de comentarios.
Legitimación: Tu consentimiento.
Comunicación de los datos: No se comunicarán los datos a terceros salvo por obligación legal.
Derechos: Acceso, rectificación, portabilidad, olvido.
Información adicional: Más información en nuestra Política de privacidad.