VIDA DEL MOVIMENT Recés d’advent del Sector de Tortosa

Categoría: Newsletter, Testimonis

Quan arriba Nadal, els Equips de la Mare de Déu, ens preparem amb un recés d’Advent. Aquest any l’hem celebrat al Casal de Cultura de l’Hospitalet de l’Infant amb totes les mesures anticovid pertinents. Van assistir 15 matrimonis, 3 sacerdots i 3 germanes carmelites missioneres teresianes. Una d’elles, la germana Pilar Jordà, natural d’Amposta, va realitzar la xerrada, una conferència diferent amb experiments, pregària en parella, i carregada de grans pensaments que ens van fer emocionar.

Retrobar-nos després de tant de temps ens va donar una glopada d’aire fresc que ens va provocar sensacions dispars, tristesa pel temps passat i alegria pel retrobament.

En acabar la xerrada vam assistir a l’eucaristia dominical a la Parròquia de Sant Pere Apòstol, el seu rector mossèn Jordi Salvadó, actual consiliari responsable del Sector i col·laborador de la jornada, ens va presentar a la resta de les persones assistents a la missa. Allí mateix, en finalitzar l’eucaristia, ens vam acomiadar amb una foto de grup o millor dit de família, perquè els Equips de la Mare de Déu són una gran família unida que continua creixent per tot el món.

Bon Nadal a tothom!

Lluís Tomàs i Alba Franco
Responsables dels EMD del Sector de Tortosa

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.

 

Información sobre protección de datos

Responsable: EMD CATALUNYA I MENORCA

Fin del tratamiento: Controlar el spam, gestión de comentarios.
Legitimación: Tu consentimiento.
Comunicación de los datos: No se comunicarán los datos a terceros salvo por obligación legal.
Derechos: Acceso, rectificación, portabilidad, olvido.
Información adicional: Más información en nuestra Política de privacidad.