VIDA DEL MOVIMENT: JORNADES DE RESPONSABLES DE SECTOR DE 2021

Categoría: Sense categoria

“Un Moviment viu és aquell que es construeix dia a dia, gràcies a l’acció de cada un dels seus membres”, Pare Caffarel.

Conduits pel sentiment de responsabilitat i en resposta al nostre compromís, assistíem a la nostra primera trobada de formació per a responsables de sector. Es va celebrar a Madrid el passat mes de novembre del 2021. És molt d’agrair que tot un equip de persones es posi al teu servei, vulguin dedicar l’escàs temps que els hi queda de les seves atapeïdes agendes i restant temps a les seves famílies i a sí mateixos, com ja hem dit, dediquin tot un cap de setmana a la teva formació i a preparar tot el que implica unes jornades, que no és poc!

Podríem dir que les jornades es conduïren amb molt de tacte en una combinació de servei, d’amor i humor, combinació que donava com a resultat unes jornades que es van convertir en una convivència d´una calidesa espiritual i humana extraordinàries.

Arribàrem a la Casa d’exercicis Nuestra Señora de la Anunciación, el divendres 26 al fosquet, seria la nostra casa on conviuríem amb vint-i-set matrimonis, fins al diumenge 28 de novembre.

Tot just entrar, unes paraules d´acolliment, uns somriures provinents d’altres equipistes, cares noves, tot tímidament intentant dissimular amb poc encert que no recordes els seus noms, però a mesura que arribava la gent l’ambient era semblant a aquell primer dia de col·legi, l’alegria del retrobament amb els equipistes que havíem coincidit a l´apertura de curs va substituir a la timidesa, més ben dit, mos la van treure de cop amb les presentacions a l’estil dels ENS on ja sabeu que són tot manco tímides.

Era el principi d’unes jornades intenses, combinant moments de formació, informacions diverses, moments de recolliment i pregària, tot anava succeint sobre el previst, intentant respectar al màxim els horaris, cosa que era del tot impossible perquè quan ens tocava les reunions d’equips mixtes, mai en teníem prou, sempre quedam amb ganes de més.

Ens van fer entrega del llibre “El Matrimoni responsable de sector” actualitzat i renovat per l’Equip Superregional i amb col·laboració de matrimonis equipistes veterans. Document que ens serveix de gran ajuda per entendre, aprofundir, veure la dimensió i carisma del Moviment i agafa consciència del sentit profund de la servitud. Aquest va ser el fil conductor i es va anar desgranant durant les ponències.

En la pregària conscients de la nostra petitesa i fragilitat, agraïm i demanam que siguem capaços de ser reflex de tot l’amor que hem rebut de Déu mitjançant el Moviment.

Les paraules del pare Caffarel són presents en tot moment, ens recomana esperit d’invenció, estimar amb un amor sempre jove, viu i creatiu!

Hem escoltat, hem observat, hem pregat, hem rigut, hem ballat, hem cantat!…

Gràcies!

Sus Taltavull i Pere Arguimbau
EMD Ferreries 13
Responsables de Sector

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.

 

Información sobre protección de datos

Responsable: EMD CATALUNYA I MENORCA

Fin del tratamiento: Controlar el spam, gestión de comentarios.
Legitimación: Tu consentimiento.
Comunicación de los datos: No se comunicarán los datos a terceros salvo por obligación legal.
Derechos: Acceso, rectificación, portabilidad, olvido.
Información adicional: Más información en nuestra Política de privacidad.