VIDA DEL MOVIMENT Jornades de formació de responsables d’Equip. Són necessàries?

Categoría: Sense categoria

Si ens creiem que ja ho sabem tot, no creixerem en res.
Si creiem que podem aprendre alguna cosa, creixerem en tots els aspectes.
La humilitat és un valor important i sempre ens ajudarà en el nostre camí cap a la trobada de la Santedat.
A Castelldefels, els dies 6 i 7 de novembre es van reunir alguns responsables d’Equip que pensaven que podien aprendre una cosa nova que pogués ajudar-los a animar, enllaçar i organitzar millor als altres matrimonis dels seus equips.
No van tornar defraudats, sinó plens d’idees i carregats d’energia després dels tallers als que van poder assistir i de la millor convivència que es va respirar durant les jornades.
Jornades denses en les que es va pregar a la platja, vora el mar, immersos en plena naturalesa, donant valor al lema d’aquest curs de “estimem i cuidem la creació”.

Es van experimentar els llaços que ens uneixen i que agafats a la mateixa corda ens portaran fins on vulguem, tot en el taller de “La cordada”.
Ens quedarem sorpresos amb el magnífic taller d’“Unes parelles que busquen”, on vam poder comprendre que tots podem regalar EMD però predicant amb l’exemple i imposant un ritme per a cada realitat, sense forçar situacions però amb l’objectiu clar d’on volem arribar.

Vam tenir temps de reconèixer la importància del dia de l’haver amb la balança de la sal.

Vam entendre que fins als quadrats es poden convertir en esferes, amb les seves imperfeccions, però sempre amb afany de millora i superació.

Vam aprendre de la importància de l’oració dels Intercessors, és molt necessària en els temps que corren.

Som un, som tres és una realitat preciosa en els matrimonis cristians i que desitgem compartir amb moltes més parelles per a que trobem la vertadera felicitat.
Vam tenir temps per parlar dels equips de veterans i la importància de cuidar als nostres estimats majors.
Per estimar cal conèixer i així vam recórrer la realitat internacional i la dimensió que tenen els EMD en el món i a la nostra regió.
I fins vam poder comprovar com el nostre fundador del Moviment, el pare Caffarel, ja fa molts anys, ens parlava d’inventar per continuar creixent, com avançant-se a la realitat actual.
I no podia faltar la foto de grup després de l’Eucaristia, per deixar el record d’unes meravelloses jornades, on es va anunciar la Trobada General dels EMD a Begues per al proper 30 d’abril de 2022.

Pepe Domènech i Pepita Signes
Responsables dels EMD de Catalunya i Menorca

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.

 

Información sobre protección de datos

Responsable: EMD CATALUNYA I MENORCA

Fin del tratamiento: Controlar el spam, gestión de comentarios.
Legitimación: Tu consentimiento.
Comunicación de los datos: No se comunicarán los datos a terceros salvo por obligación legal.
Derechos: Acceso, rectificación, portabilidad, olvido.
Información adicional: Más información en nuestra Política de privacidad.