VIDA DEL MOVIMENT – Jornada d’inici de curs i 50 aniversari dels EMD a Menorca

Categoría: Newsletter

“No es pot rebre i donar el que no s’estima”

Aquesta és la frase que ha inspirat la vida de la Maria Dolors Amat i en Cristòfol Vidal en el moviment dels Equips de la Mare de Déu. Ells van ser els protagonistes de la celebració festiva que es va fer el passat diumenge 2 octubre en motiu dels 50 anys de vida d’aquest moviment a Menorca. Na Maria Dolors i en Cristòfol van xerrar del seu servei i amor als EMD’S en una emotiva exposició de records i vivències dels seus orígens fa 50 anys , ella com a membre del moviment a Catalunya i animadora juntament amb el seu difunt marit, i ell com a prevere menorquí engrescat ha dinamitzar matrimonis cristians. Els dos van recordar tots els viatges fets per construir els fonaments que durant tots aquests anys han donat fruit en un moviment catòlic, nombrós i ple de vida.

En aquesta jornada d’inici de curs també hi va haver els relleus dels responsables de sector, dels enllaços amb Catalunya i el del consiliari. També es va donar la benvinguda a dos nous equips: el C17 de Ciutadella i el primer grup que s’ha constituït a Mallorca.

Seguidament es va celebrar la eucaristia. I com tota celebració es va acabar amb un bon dinar tots junts a la plaça Espanya de Ferreries, poble on va tenir lloc tots els actes i també els orígens del moviment fa 50 anys.

Durant tot el cap de setmana vam estar acompanyats per els Responsables Regionals, Pepe i Petita, tant a la trobada amb els Consiliaris al Toro del dissabte, com a la jornada d’inici de curs del diumenge on estaven convidats els membres actius del moviments i tots aquells que ja no hi formen part, però encara s’hi senten identificats, i va servir per encoratjar-nos a seguir endavant donant testimoni de l’amor de Déu i la Mare de Déu.

Tolo Frau i Joana Anglada

EMD Menorca – Ciutadella 12

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.

 

Información sobre protección de datos

Responsable: EMD CATALUNYA I MENORCA

Fin del tratamiento: Controlar el spam, gestión de comentarios.
Legitimación: Tu consentimiento.
Comunicación de los datos: No se comunicarán los datos a terceros salvo por obligación legal.
Derechos: Acceso, rectificación, portabilidad, olvido.
Información adicional: Más información en nuestra Política de privacidad.