VEU DE L’EQUIP RESPONSABLE: Coneguem prou als EMD?

Categoría: Newsletter

Benvinguts estimats a un nou curs dels Equips de la Mare de Déu.
Diríem que és el curs del retrobament.

Afortunadament la COVID conviu amb nosaltres però de forma més controlada, i prenent les mesures adequades, no hem de tindre por d’acudir als actes presencials com fèiem abans.

Els anys passen i anem acumulant joventut, però no hem de caure en la rutina.
La rutina és l’enemic principal del matrimoni, és la que resta la frescor del nuviatge i fa que acabem perdent la il·lusió.
Hem de ser creatius al nostre matrimoni, a la nostra família i al moviment i ho hem de fer en els dos sentits, des del matrimoni cap al moviment, passant per la família i des del moviment cap al matrimoni passant per la família.
I sí, la família sempre al mig, com a centre dinamitzador, però alimentat per tots dos, i això per aconseguir-ho ho hem de treballar. Ningú ens ho va a donar fet. Ens poden donar les eines per aconseguir-ho i nosaltres si les posem a treballar serem feliços, ens sentirem plens.
Hem de posar a treballar els nostres valors cristians, la nostra fe en un Déu que no ens deixa mai sols, i a base d’esforç obtindrem la felicitat.
Més que mai, en aquest món que vol caminar tant de pressa, fa falta aturar-nos, agafar un poc d’aire, meditar, valorar i actuar en conseqüència, ajudant a altres que ho tenen més difícil que nosaltres.

Els Equips de matrimonis de la Mare de Déu tenim una tasca important davant el tipus de societat que sens vol imposar i des de la fe i la formació hem de fer valdre el que creiem millor i per això cal posar molta il·lusió en tot el que fem.
El Sant Pare, ens va convidar a que ajudarem als matrimonis febles, i nosaltres hem d’enfortir-nos amb el nostre carisma, treballant els punts d’esforç, la regla de vida i revisant-ho a la sentada. Si nosaltres estem forts, si tenim una fe ferma, podrem ajudar a altres que no han sabut o ho han tingut més complicat per trobar la fe.

Eixa fe que mai va perdre la Mare de Déu, i que no va tindre precisament un camí de roses.
Vos volem convidar a que estudieu profundament el tema d’aquest curs i confieu plenament en Déu: Feu tot el que Ell vos digui.
Tal vegada ens hem relaxat un poc, ens hem acomodat i no traguem tot el profit que podríem als EMD.

No podem estimar allò que no coneixem.
Coneguem prou als EMD?
Coneguem prou al Pare Caffarel?
Estimem als nostres Equips de Veterans?
Practiquem intersecció en la pregària?
Treballem els punts d’esforç?
Seguim una regla de vida?
Fem la SENTADA?
Tal vegada necessitem un repilotatge?

Són tot preguntes que ens fem i que creiem podrien ser molt profitoses per a seguir creixent als EMD.
Vos proposem que dediqueu un temps per a reflexionar i analitzar on tenim cadascú els punts febles i mirar la millor forma de millorar com a EQUIP.
Durant el curs anirem desgranant cadascun dels temes, junt a altres de gran interès.
Desitgem que el curs que ara comença sigui molt profitós, i com Maria, ens entreguem i confiem amb Déu i fem tot el que Ell ens digui, i per això necessiten dependre a escoltar al nostre voltant per conèixer el que es necessita de nosaltres en cada moment.

Pepe i Pepita Domènech – Signes
Responsables Regionals de Catalunya i Menorca

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.

 

Información sobre protección de datos

Responsable: EMD CATALUNYA I MENORCA

Fin del tratamiento: Controlar el spam, gestión de comentarios.
Legitimación: Tu consentimiento.
Comunicación de los datos: No se comunicarán los datos a terceros salvo por obligación legal.
Derechos: Acceso, rectificación, portabilidad, olvido.
Información adicional: Más información en nuestra Política de privacidad.