VIDA DEL MOVIMENT Cercar junts amb comunió

Categoría: Newsletter

Aquest és el lema del curs d’enguany dels Equips de Matrimonis de la Mare de Déu i hem d’aprofitar-lo i fer-lo realitat.

Del 22 al 24 de setembre es va dur a cap la celebració de l’inici de curs dels Equips a la Superregió a l’Escorial (Madrid).

Estaven convidats tots els responsables de Sector i responsables d’EDIP de cada regió, responsables regionals amb els seus equips, responsables superregionals i el seu equip i tots els corresponents consiliaris, en total van ser prop d’unes 300 persones.

En aquesta jornada d’inici de curs també hi va haver els relleus de diversos responsables de Sector i van fer la promesa en un acte molt emotiu dins d’una missa preciosa.

Van tenir la presentació del tema d’estudi d’aquest curs, la presentació de cada regió, moltes xerrades força interessants, a més de reunions mixtes i reunions de les diverses regions.

També van tenir temps per a la festa i així crear vincles amb equipistes d’arreu de tota Espanya, i fins i tot un concert en directe de Nico Montero que ens va presentar el disc que va produir per als Equips on les cançons tenen la lletra extreta de textos del Pare Caffarel i de punts importants del nostre Moviment.


Pepe Domènech i Pepita Signes
Responsables dels EMD de Catalunya i Menorca

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.

 

Información sobre protección de datos

Responsable: EMD CATALUNYA I MENORCA

Fin del tratamiento: Controlar el spam, gestión de comentarios.
Legitimación: Tu consentimiento.
Comunicación de los datos: No se comunicarán los datos a terceros salvo por obligación legal.
Derechos: Acceso, rectificación, portabilidad, olvido.
Información adicional: Más información en nuestra Política de privacidad.