VEU DELS EQUIPS: TROBADA DE L’EQUIP 157 DE BARCELONA

Categoría: Newsletter

TROBADA DE L’EQUIP 157 DE BARCELONA
3 d’abril de 2021, Dissabte de Glòria

Des del mes de juny de 2020, darrera trobada de l’equip amb mascaretes per la inesperada pandèmia de la COVID-19, ha estat impossible fer les reunions mensuals d’aquest curs. Tot i els propòsits de fer el tema d’estudi i les oracions comunitàries, no hem posat en marxa les reunions virtuals. Potser si algú ens hagués ajudat en l’afer, però les edats dels membres de l’equip amb les seves dificultats personals, de salut i família no ha estat possible. Tanmateix una unió espiritual ens arrossega a ser dels EMD…
I amb la proposta dels responsables de fer trobades a l’aire lliure va retornar la il·lusió de retrobar-nos així que el temps obris les clarianes del sol. I així ha estat el 3 d’abril amb l’alegria al nostres cors i amb un cel blau, un sol que enlluerna, en el terrat de la casa de la Priscil·la on es veu l’alçada de la parròquia del Carmel, el Montseny al fons i un seguit de teulades i terrats dels seus veïns, no paraven tots d’ enraonar, fins que vàrem decidir seguir la metodologia tant adient dels Equips.
La pregària en aquest dissabte de Glòria va fer referència a l’oració litúrgica: Sant Joan Pau II: acte de consagració dels Joves a Maria. “He aquí a la teva Mare” (Joan 19,27)… de la pàgina 53 del tema d’estudi d’enguany… El nostre consiliari Pare Raül Valentí Masana va fer al·lusió a la veu del Papa Francesc, on l’oració obre la porta a la Esperança: Els homes i les dones que resen saben que l’esperança és més forta que el desànim… els homes i les dones d’oració porten en els seus rostres raig de llum… Audiència General de 20 de maig 2020.
I aquí ens trobàvem tots amb l’esperança de seguir endavant, on l’oració amb el Pare i Maria és la força principal dels nostres camins. Tot i que començàrem el primer capítol del tema d’estudi pel mes de maig, tota vivència en aquest moment ens ajuda a posar-nos al costat de persones amb més necessitats que nosaltres, com per exemple la recollida de medicaments per a la gent de Veneçuela que coneix molt de prop el nostre consiliari.
Eulàlia Sauret
EMD Barcelona 157

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.

 

Información sobre protección de datos

Responsable: EMD CATALUNYA I MENORCA

Fin del tratamiento: Controlar el spam, gestión de comentarios.
Legitimación: Tu consentimiento.
Comunicación de los datos: No se comunicarán los datos a terceros salvo por obligación legal.
Derechos: Acceso, rectificación, portabilidad, olvido.
Información adicional: Más información en nuestra Política de privacidad.