VEU DE L’EQUIP RESPONSABLE Renaixent en l’alegria de Déu ressuscitat

Categoría: Newsletter

Amb gran alegria i renovat esperit, com a Equips de Matrimonis de la Mare de Déu, trobem en la resurrecció del nostre Senyor motiu de goig i força que ens impulsa a un renaixement constant.
En estos temps de canvi i desafiament, reconeixem la importància de mantenir viva la flama de l’amor i l’esperança en les nostres llars. La resurrecció de Crist és el recordatori més poderós que la vida triomfa sobre la mort, l’amor venç al temor i l’esperança preval sobre la desesperació.
Ens alegrem en la certesa que, com a matrimonis compromesos amb la nostra fe, estem cridats a ser testimonis vius d’esta veritat redemptora. Les nostres llars no són només llocs de convivència, sinó santuaris on l’amor de Déu ressuscitat es manifesta en les nostres relacions, accions i decisions diàries.
En cada trobada, en cada desafiament superat, a cada moment d’alegria compartida, experimentem la presència viva de Déu entre nosaltres. Esta realitat ens ompli de goig i ens infon una força renovada per seguir avant, fins i tot en els moments més difícils.
És el nostre desig fervent que esta alegria i força que brollen de la resurrecció de Crist siguin visibles per a tots els que ens envolten. Que la nostra vida matrimonial sigui un reflex viu de l’amor inesgotable de Déu i una invitació constant a aquells que busquen la verdadera felicitat i plenitud.
Per això, us convidem a unir-vos a nosaltres en este viatge de fe i renovació. Que junts puguem experimentar l’alegria transformadora de la resurrecció i portar-la a cada racó de les nostres vides i comunitats.
Com a matrimonis compromesos amb l’amor i la veritat, i ferms defensors de la família com a ferment per a la millora d’una societat més justa, més solidària i més fraterna, que reconegui els valors cristians purs, no hem de parar de ser i donar exemple del nostre compromís i que els altres ho puguin reconèixer en el dia a dia, en el nostre treball, en les nostres caminades, en les nostres festes i en tants llocs on ens trobem, sempre amb coherència i senzillesa.
I també us volem convidar a la Trobada General del 13 d’abril a Barcelona, al fet que ens alegrem junts de la felicitat de pertànyer a un moviment que tant fa pels nostres matrimonis i per les nostres famílies. I al mateix temps, vosaltres podeu convidar a altres matrimonis al fet que vinguin a conèixer-nos i siguin ells els que puguin decidir si els pot ajudar a millorar el seu camí matrimonial.

Que la pau i l’alegria del Senyor ressuscitat estiguin sempre amb vosaltres!

Pepe Domènech i Pepita Signes
Responsables dels EMD de Catalunya i Menorca

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.

 

Información sobre protección de datos

Responsable: EMD CATALUNYA I MENORCA

Fin del tratamiento: Controlar el spam, gestión de comentarios.
Legitimación: Tu consentimiento.
Comunicación de los datos: No se comunicarán los datos a terceros salvo por obligación legal.
Derechos: Acceso, rectificación, portabilidad, olvido.
Información adicional: Más información en nuestra Política de privacidad.