VEU DELS EDIP Jornades difusió Mallorca

Categoría: Newsletter, Testimonis

El passat diumenge 3 de desembre, varem tenir el plaer de poder presentar els Equips de la Mare de Déu a Cala Millor, de la mà de Mn. Baltasar Morell, al qui li donam sincerament les gràcies per aquesta oportunitat.

Es van fer dues presentacions, , on varem contar amb la presencia dels enllaços Catalunya-Menorca, en Tolo i na Joana , i els responsables del sector B, en Basi i na Goretti; una al matí, a la celebració de les 12 i l’altra es va fer a l’horabaixa a la celebració de les 19:30. Vam estar acompanyats en tot moment per l’equip de Llucmajor 1 de Mallorca que van prestar el seu testimoni de com viuen els EMD i ens va ser de gran ajuda i suport.

Va esser una presentació cufia i encisadora, on varem donar un tast dels equips, per poder donar a conêixer i fer entrar en ganes als presents, els quals varen respondre amb consultes i ganes de sabre més al acabar les celebracions.

Vam poder participar de l’eucaristia molt viscuda per una comunitat principalment formada per immigrants i treballadors de l’hostaleria, i alguns d’ells van mostrar interès per la informació que els hi vam traslladar.

També vam poder acordar amb alguns d’ells que, després de les festes de Nadal, ens tornaríem a trobar, i si hi ha un grup de matrimonis interessats provaríem d’organitzar una “Escapada XA3” a Mallorca per a que puguin viure de primera mà l’experiència de participar en un equip de matrimonis. Preguem per a què així sigui.

 Sebastiá Marcadal i Martina Mir 

                Coord. EDIP Menorca

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.

 

Información sobre protección de datos

Responsable: EMD CATALUNYA I MENORCA

Fin del tratamiento: Controlar el spam, gestión de comentarios.
Legitimación: Tu consentimiento.
Comunicación de los datos: No se comunicarán los datos a terceros salvo por obligación legal.
Derechos: Acceso, rectificación, portabilidad, olvido.
Información adicional: Más información en nuestra Política de privacidad.