VIDA DEL MOVIMENT – Intersector 25 febrer 2023 a Menorca

Categoría: Newsletter

la Regió de Catalunya i Menorca celebrem de 5 a 7 intersectors durant cada curs.
Els Intersectors són reunions on estan convocats tots els responsables de sector amb els seus consiliaris i l’Equip responsable de la Regió.
Es semblant a una reunió d’Equip, on fem pregaria, posem punts en comú i per compte del tema d’estudi, fem un repàs a tot el que ha passat a cada sector des de l’ultima reunió, als actes previstos per a les dates més pròximes i es relacionen les necessitats, problemàtiques i altres.
Desprès se dona informació del tractat a les reunions dels Responsables Regionals a la Super Regió d’Espanya i de les propostes.
Es parla de la situació econòmica del nostre Moviment per fer un seguiment del pressupost i el realitzat.
Es coordinen els actes generals de la Regió i es fa el repartiment de les tasques per a cada sector.
Al final fem el Magnificat i normalment acabem amb una Missa, quan la reunió és presencial.
Normalment fem unes 3 reunions ONLINE i unes 3 reunions presencials, que procurem repartir per tota la geografia de la nostra Regió, per a donar-nos a conèixer davant dels equips de base de cada sector.
Aquest curs hem fet presencials una reunió al setembre a Madrid, aprofitant l’inici de curs, una a febrer a Menorca (sector Menorca A i Menorca B) i farem una al juny a Amposta (sector Tortosa).
En aquestes reunions presencials aprofitem per conèixer l’entorn i als matrimonis amb les seues preocupacions per poder donar resposta a cada necessitat de manera racional.
Volem agrair en aquesta ocasió als sectors Menorca A i Menorca B l’acolliment que ens han fet i la magnifica organització de tots els actes comuns i d’oci que ens ha permet conèixer la realitat dels 2 sectors i l’entorn en que es desenvolupen.
Cal recalcar que ja tenen a Menorca nou Bisbe, Mn. Gerard Villalonga, que a més és consiliari de un Equip de Matrimonis i va tindre el gest de acompanyar-nos en una pregaria preciosa al Santuari del Toro.

Pepe i Pepita Domènech – Signes
Responsables Regionals de Catalunya i Menorca

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.

 

Información sobre protección de datos

Responsable: EMD CATALUNYA I MENORCA

Fin del tratamiento: Controlar el spam, gestión de comentarios.
Legitimación: Tu consentimiento.
Comunicación de los datos: No se comunicarán los datos a terceros salvo por obligación legal.
Derechos: Acceso, rectificación, portabilidad, olvido.
Información adicional: Más información en nuestra Política de privacidad.