VEU DELS EDIP: Pilotatge a Mallorca

Categoría: Newsletter

Està clar que els temps de Déu no són els nostres temps, i que hem de sembrar i sembrar, encara que no sapiguem si això que sembrem florirà i quan ho farà.
Des de fa aproximadament 4 anys, un dels objectius dels EMD de Catalunya i Menorca era constituir equips a Mallorca, una illa on mai no n’hi ha hagut. I per alguna raó que no enteníem, cada vegada que teníem un contacte, quan semblava que si, sempre arribàvem a via morta. I al final, en aquest moment de pandèmia, quan sembla que tot això de la difusió, de començar equips nous és gairebé impossible, Déu ha fet un regal a la nostra regió: un equip de 5 matrimonis començarà el pilotatge aquest mes de juny a Mallorca.
Volem d’una banda demanar-vos oració per aquest pilotatge, perquè siguem capaços d’acompanyar-los i il·lusionar-los en aquest camí que ara comencen, i perquè sigui el primer de molts equips a Mallorca.
I d’altra banda, transmetre-us la nostra reflexió: la certesa de la frase de Sant Ignasi de Loyola: “Fes les coses com si tot depengués de tu i confia en Déu com si tot depengués d’Ell”.
Hem de treballar pel Regne de Déu amb totes les nostres forces i confiar que el Senyor traurà els fruits del nostra feina en el moment adequat, que segurament no coincidirà amb els nostres plans i desitjos.
Us animem a tots els equipistes a difondre la pertinença als Equips de la Mare de Déu, perquè si en un moment que ens semblava impossible ha sorgit un pilotatge… no podem abaixar la guàrdia. És la nostra missió, ser ambaixadors i oferir el nostre gran regal que són els Equips!
*A la foto: l’equip responsable de Menorca s’embarca cap a la seva nova missió: Mallorca!!!!

Victoria García i Agustín Labrador
EDIP de Catalunya i Menorca

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.

 

Información sobre protección de datos

Responsable: EMD CATALUNYA I MENORCA

Fin del tratamiento: Controlar el spam, gestión de comentarios.
Legitimación: Tu consentimiento.
Comunicación de los datos: No se comunicarán los datos a terceros salvo por obligación legal.
Derechos: Acceso, rectificación, portabilidad, olvido.
Información adicional: Más información en nuestra Política de privacidad.