VEU DE L’EQUIP RESPONSABLE: SOC UN PAL O SOC UN ARBRE?

Categoría: Newsletter

Vine i segueix-me, això ens diu el Senyor, no ens diu vine i queda’t amb mi. Jesús, una vegada va sortir de Natzaret per fer el seu camí, no es va quedar en un poble amb els seus deixebles per transmetre’ls els seus ensenyaments. Ell va anar de poble en poble, per donar la Bona nova a tothom, que Déu ens estima tant i tant…
Nosaltres, com a cristians, hem de donar aquesta Bona Nova que hem rebut als altres. Déu ens ho demana: “Els digué: Aneu per tot el món i anuncieu la Bona nova de l’Evangeli a tota la creació.” (Mc 16,15) I nosaltres què fem? Ja sabem que la majoria tenim molta feina que no ens permet anar per tot el món, però és aquí on ens preguntem:
Soc un pal o soc un arbre?
Quina diferència hi ha entre tots dos? Cap dels dos es mouen perquè estan fixats a terra, però el pal només hi és, mentre que l’arbre, encara que continua sent un pal, té branques i dona fruits.
Ara, pensem una mica en la nostra vida, com porto el que Déu en demana?, ¿tinc branques que arriben als altres? Que donin fruits per a la resta? ¿O només visc la meva vida, com un pal que simplement roman immòbil?
I també aquesta qüestió ens l’hem de plantejar en relació a la nostra pertinença als Equips de la Mare de Déu. Com ho vius? El meu equip és un pal immòbil al Moviment? ¿Soc fidel al meu equip, hi visc molt còmode, sense moure’m per a res, o soc un arbre que les seves branques comuniquen vida als altres? Que donen testimoni de que està viu i vol comunicar-ho?
Hem de pensar que un pal, abans va ser un arbre, però si l’arbre no s’alimenta es mor. Si un equip no s’alimenta del Moviment, al final de mica en mica, es va morint.
Volem continuar sent arbres?

Agustín Labrador i Victoria García
Responsables dels EMD de Catalunya i Menorca

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.

 

Información sobre protección de datos

Responsable: EMD CATALUNYA I MENORCA

Fin del tratamiento: Controlar el spam, gestión de comentarios.
Legitimación: Tu consentimiento.
Comunicación de los datos: No se comunicarán los datos a terceros salvo por obligación legal.
Derechos: Acceso, rectificación, portabilidad, olvido.
Información adicional: Más información en nuestra Política de privacidad.