VEU DE L’EQUIP RESPONSABLE – CONSILIARI Benvolguts amics i amigues,

Categoría: Newsletter

Per mitjà d’aquestes línies voldria presentar-me davant de tots vosaltres a l’assumir aquesta nova missió d’acompanyament amb aquest càrrec dins dels Equips de la Mare de Déu. També voldria saludar-vos a cadascun dels Equips que formeu aquesta Regió de Catalunya i Menorca.

Soc mossèn Joan Guerola, fill de Roquetes, ordenat sacerdot el 4 de juliol de 2004 a la Catedral de Tortosa, i actualment serveixo com a rector de les parròquies de Sant Miquel Arcàngel de Deltebre, Sant Jaume de Camarles i Sant Joan Baptista dels Lligallos. A més, delegat diocesà de Família i Vida i vicari judicial adjunt.

Avui més que mai, és important que les famílies cristianes siguem signe profètic i d’esperança enmig del món, ja que la família per mig de la vocació al matrimonial viu el camí de santedat que cadascú pel baptisme està cridat a ser. A més en la societat som fermen d’amor, d’unitat i per mig de l’educació en les virtuts dels nostres fills i filles els ajudem a poder viure en valentia enmig del món d’avui.

És important que visquem units, que ens trobem els matrimonis per viure acompanyats, per formar-nos i pregar junts. No podem caminar sols. La nostra fe te una dimensió personal, però també comunitària. A través dels Equips de la Mare de Déu, podem buscar aquests moments importats i privilegiats que ens ajuden a viure la nostra vocació enmig de la societat i del món d’avui, amb les seves foscors però també amb les seves llums i oportunitats. No estem sols!! Us animo a cuidar i a promoure el do que hem rebut, el carisma dels Equips, a viure l’amor, amb entusiasme i entrega. Per la meva part intentaré acompanyar-vos i caminar amb vosaltres, tot demanant la intercessió de la Mare de Déu per tal que ens ajudi a créixer i a poder ajudar-nos els uns als altres amb fortalesa i esperança.

Rebeu una forta salutació i compteu ja des d’aquest moment amb la meva pregària.

Mossèn Joan Guerola
consiliari regional dels EMD
de Catalunya i Menorca

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.

 

Información sobre protección de datos

Responsable: EMD CATALUNYA I MENORCA

Fin del tratamiento: Controlar el spam, gestión de comentarios.
Legitimación: Tu consentimiento.
Comunicación de los datos: No se comunicarán los datos a terceros salvo por obligación legal.
Derechos: Acceso, rectificación, portabilidad, olvido.
Información adicional: Más información en nuestra Política de privacidad.