VIDA DEL MOVIMENT – Trobada de Nadal del sector Vallès

Publicado en: Newsletter

Tot fent camí per l’advent i anar-nos preparant pel Nadal, el sector del Vallès ens vam trobar el passat diumenge dia 27 de novembre a la parròquia de la Romànica de Barberà del Vallès.

L’Església és un petit tresor amagat que tenim a Barberà del Vallès, una església Romànica del S. XI. L’any 1919, Mn. Manuel Trens, director del Museu Diocesà de Barcelona, i Mn. Josep M. Esteve, rector de Santa Maria, posaren a descobert les pintures que recobreixen els absis que anys desprès van restaurar.
En l’esguard d’aquest entorn vam celebrar la trobada dels EMD del Sector Vallès. Mn. Josep Mª Cot, consiliari del sector i rector de la parròquia ens va fer un passeig per la història i per les pintures que es conserven fins avui.
Recordant el 75ªaniversari de la carta fundacional i prèviament enviada a tots els equipiers del sector vam treballar en grup unes preguntes al voltant de la nostra pertinença al moviment.

Vam compartir un petit berenar i vam acabar la Trobada amb un concert-pregària que ens va oferir el grup ESCLETXA que ens va ajudar a reflexionar sobre com hem de viure el Nadal. En el concert es va afegir la comunitat parroquial de Santa Maria de la Romànica.

Donem gràcies a Déu per la trobada, l’encontre amb els equipiers del sector, la convivència amb la comunitat parroquial i la música del grup ESCLETXA.

Jose Luis i Pilar Taché
EMD Sabadell 4

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada.

 

Información sobre protección de datos

Responsable: EMD CATALUNYA I MENORCA

Fin del tratamiento: Controlar el spam, gestión de comentarios.
Legitimación: Tu consentimiento.
Comunicación de los datos: No se comunicarán los datos a terceros salvo por obligación legal.
Derechos: Acceso, rectificación, portabilidad, olvido.
Información adicional: Más información en nuestra Política de privacidad.