Documents

 

Conferències

El nostre compromís és el continu treball dels nostres membres cap a reforçar el nostre moviment a una organització viva i dinàmica. En aquesta linia anirem publicant en aquesta secció diversos documents relacionats amb el moviment.

 

La crisis del matrimonio 
Quien ha tocado mis vestidos? 
Els END al món. Àfrica: una realitat ben diferent... 
 
En la darrera reorganització dels Equips al món, es van distribuir els països en quatre grans àrees, seguint criteris de solidaritat. Així, la nostra regió està en una àrea més gran que inclou, a més d’Espanya, Portugal, Itàlia, Síria i la pràctica totalitat d’Àfrica. Odile i Jean Jaujay, responsables de la Superregió de l’Àfrica Francòfona, ens fan un retrat de com es viuen els Equips a l’Àfrica.
La interioritat de l'ésser humà 
 
Conferència de Mn. Josep Lluís Socias, consiliari del sector A-L. Trobada de fi de curs dels sectors A-L, D-I-M i E-G de Barcelona. Col·legi Immaculada Concepció d'Horta. 6 juny 2009
Llamados a construir la "Civilización del Amor" 
 
Conferència del P. Bartolomeo Sorge3 S.L. 2a Trobada Internacional de Responsables Regionals. 24-29 gener 2009.
Creiem en la resurrecció de la carn? 
 
Conferència de l'Adelaide Baracco, mestra, teóloga i escriptora. Trobada de fi de curs dels EMD de Barcelona. Col·legi Immaculada Concepció. 16 juny 2007
El vincle conjugal, expressió de l'amor més gran. 
 
Conferència del Sr. Francesc Torralba Rosselló. Barcelona, 17 de març de 2007. Trobada Regional dels EMD.
El sagrament del matrimoni 
 
Conferència del pare Alain MATTHEEUWS s.j. i de Priscilla i Jean-Louis SIMONIS. Lourdes, 18 de setembre de 2006. X Trobada Internacional dels EMD.
Memòria del passat i construcció del futur 
 
Conferència del Sr. Francesc Torralba Rosselló. Barcelona, 7 de desembre de 1997. Celebració del 50è aniversari de la Fundació dels Equips de la Mare de Déu.